A galaxis első szabadulószobája
Parapark

Már foglalható a 9-ES ÁTJÁRÓ!

Az ígérgetésnek vége! Március 14-től játszható.

Rengeteg megpróbáltatás, járvány és halogatás után végre felébredt Csipkerózsika álmából a 9-es átjáró! Március 14-től bárki foglalhat időpontot, és kipróbálhatja magát a kiterjesztett valósággal (Augmented Reality) megfűszerezett pályánkon.

A megújult festésnek és az új játékelemeknek köszönhetően a hangulat garantált, ezért nem is biztos hogy ajánljuk 16 éven aluliak részére, még felnőtt kisérettel sem. Sajnos akik korábban már jártak ezen a pályánkon, nekik sok újdonsággal nem tudunk szolgálni (bár ettől függetlenül őket is szívesen látjuk viszont). Aki pedig nem ismeri ezt a szobát, annak íme itt egy rövid beharangozó:

Hallottál már arról a balsikerű szeánszról, amelyben… Ja, persze: nem. Hogyan is hallhattál volna! Hiszen nem maradt kitől. Nos, nem sokat tudunk: úgy tűnik, néhány szerencsétlennek sikerült szellemidézés helyett megnyitnia a 9-es átjárót. Igen, épp azt: a holtak és az élők birodalma közötti átjárót.

Megtennéd, hogy alámerülsz, és újra lezárod az átjárót? És ha már lent vagy: keresd meg és hozd fel nekünk a Holtak könyvét is! A könyv ugyanis az átjáró nyitja. Illetve a zárja. Kösz előre is, fent várunk. De fogadni mernénk, hogy hiába…

Ha megvannak a csapatagok és mindenki felkötötte a nadrágját/szoknyáját, akkor ideje időpontot foglalni:

 

“...a mistro bin a zarta...”
- Candaryan Demon

Mi is az a ParaPark?

A ParaPark a Galaxis első szabadulójátéka, ahová bejutni könnyű, kijutni viszont annál nehezebb. Fejtörőkön, ördöglakatokon, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifelé az út, miközben odalent a Nyugi Kertben nem is sejtik, hogy a fejük felett néhányan épp a szabadságukért küzdenek.
Ahogy beléptek, az ajtók záródnak, az idő pedig ketyeg: pontosan 60 percetek van, hogy kijussatok, de ahhoz csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 6 fős csapatokban játszhattok.
Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg. Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt mondjuk egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát.
A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki bemerészkedhet a ParaParkba, a fiatalabb gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően –akár 8 éves kortól felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen. Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, akkor látogassatok el hozzánk. Könyörtelenül rátok zárjuk az ajtót, amit csak csapatmunkával tudtok kinyitni. Ha egyszerre nem fértek be három pályánkra, nem kell csüggedni, a Nyugi Kertben egy jéghideg sört kortyolgatva tudtok egymásra fogadásokat kötni, de akár egy kellemes belvárosi séta is belefér az időbe.

Családi Program

Ha a szünetben nem tudjátok hová tenni a gyerkőcöket, ugorjatok be a ParaParkba! Szülői kísérettel akár már 8 éves kortól próbálkozhatnak a szabadulással, 14 év fölött pedig akár önállóan is a barátokkal. A lényeg, hogy 8 - 88 éves korig a család minden tagja élvezheti a játékot, ezért bátran ajánjuk családi programnak vagy ajándéknak is.

PARTY

Utolsó szabad napjaid egyikét éled? Esetleg születésnapod van? Legyen szó lány-, vagy legénybúcsúról, születésnapól vagy bármilyen nevezetes eseményről, amit emlékezetessé szeretnél tenni egy bulival, kezdjétek el nálunk! Alapozzátok meg itt a hangulatot az esti buli előtt, garantáltan rabulejtő élmény lesz. Ha tőlünk sikeresen szabadultok, akkor még egy dolgot megünnepelhettek.

Hírek

Kiemelt híreink

ParaPoly - A város társasjátéka ParaPoly - A város társasjátéka

Ha nem bírod bezártságot, akkor irány a város!
Fedezd fel Szegedet egy másik nézőpontból! Próbáld ki a ParaPoly-t, a város legrejtélyesebb társasjátékát! Itt Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla. Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Nincs másra szükséged, mint néhány barátra, egy okostelefonra némi mobilnettel és egy buta tollra. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

SZÉP-ek is vagyunk, nem csak jók! SZÉP-ek is vagyunk, nem csak jók!

Nem szeretsz magadnál készpénzt hordani? Ha hozzánk jössz, nem is kell, ugyanis bankkártyával, valamint OTP és K&H SZÉP kártyával is fizethetsz!

MUNKATÁRSAT KERESÜNK!!! MUNKATÁRSAT KERESÜNK!!!

MUNKATÁRSAT KERESÜNK!!! Nyugdíjas állást keresel? Szakmai fejlődésre vágysz? Milliomos akarsz lenni? Mindig, mindent véresen komolyan veszel? Na, akkor ezt a munkát nem neked találták ki! Amit csinálunk: - szobába bezárt embereket figyelünk kamerán keresztül, hogy aztán időnként segíthessünk nekik - eloszlatjuk a félelmeiket, és felkeltjük az érdeklődésüket a játék előtt - osztozunk az örömükben amit kijutáskor éreznek

Az igazán cool szabadulószoba Az igazán cool szabadulószoba

Itt van újra a nyár, és a ParaPark szobáiban továbbra is remekül működnek a klímák, úgyhogy nálunk csak az idő fogyása lehet izzasztó!
Menekülj el a hőség elől, foglalj időpontot hozzánk!

ParaPark(ozást) Ösztön(zö) Díj(csökkentés) Diákoknak! ParaPark(ozást) Ösztön(zö) Díj(csökkentés) Diákoknak!

Szegeden tanulsz, és még nem voltál nálunk??? Gyere el a csapatoddal, és mi megmutatjuk nektek, hogy...hol a bejárat, ehhez pedig mindig jól jön egy állandó kedvezmény diákoknak!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.