Ajándékutalvány - Szülinapra, ballagásra, bármire is

Adj élményt ajándékba! Nevezd be szeretteidet, barátaidat, munkatársaidat a város legizgalmasabb társasjátékába.

A szívedbe zártad? Zárd be egy szobába is!

Erre az ajándékra egész életében emlékezni fog!

Adj élményt ajándékba! Lepd meg barátaidat egy valóban rabul ejtő élménnyel. Bármelyikhez hozzájuthatsz otthonról kényelmesen, hiszen e-mailben küldjük az ajándékot, amit kinyomtatva át is tudsz adni. Ha pedig mindezt nyomdakészen, színes borítékban szeretnéd átadni, akkor egyeztess velünk időpontot, és személyesen is átveheted nálunk!

Válaszd ki az ajándékozni kívánt vócsert, add meg adataidat és kattints a "Megveszem" gombra. A további tudnivalókat e-mailben küldjük. Amint a játék díja megérkezik a számlánkra, szintén e-mailben küldjük az ajándék belépőt. A ParaPark vócserrel egy egész csapat (max. 6 fő) tud játszani, az érvényességi időn belül (általában 6 hónap) bármelyik pályánkon. Személyes átvétel esetén pedig még egy menő kulcstartó is a Tiétek!

Jó hír azoknak, akik már mindhárom pályánkon jártak! 2022-ben újabb pályával bővültünk, ami a Tetthely '95 -Helyszínelők , 2024 elején pedig visszatér a ráncfelvarrott 9-es átjáró!

Zárd be: kizárt, hogy ne jöjjön be neki. Feltéve, ha kijön...

 

Válassz vócsert!
6 fős vócser

Az elegáns, mégis játékos ajándék!

A létszámbővített vócserünket akkor ajánljuk, ha semmiképp se akartok valakit otthon hagyni. Érvényessége 6 hónap, mely alatt bármikor bármelyik pályánkra foglalhatsz időpontot. A vócser max. 6 fő részére biztosít játék lehetőséget.

 

Általános (2-5 fő részére)

Az elegáns, mégis játékos ajándék!

Általános vócserünket bármikor rendelheted. Érvényessége 6 hónap, mely alatt bármikor bármelyik pályánkra foglalhatsz időpontot. A vócser max. 5 fő részére biztosít játék lehetőséget.

 

Páros vócser

Az elegáns, mégis játékos ajándék!

Ha valami eredetivel szeretnéd meglepni a párodat, barátodat abban bízva, hogy téged visz magával, vagy csak egy ismerős párnak szeretnél egy remek élményt ajándékba, akkor a Páros vócserünket ajánljuk Érvényessége 6 hónap, mely alatt bármikor bármelyik pályánkra foglalhatsz időpontot. A vócser max. 2 fő részére biztosít játék lehetőséget, de ha mégis többen jönnétek, akkor beszámítjuk a játék árába.

 

Igénylési lap
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.