Foglalás

Válassz pályát

113-as garzon - Postaládák
5-ös számú kísérlet - Porszívó
Tetthely '95 - A helyszínelők
9-es átjáró - Poszter (AR)
113-as garzon - Postaládák

Szomszédok – egy kicsit másképp. A 113-as garzon lakóját még senki sem látta. Csak azt tudjuk róla, hogy létezik: esténként tévét néz, huzigálja a bútorait… és megkeseríti a szomszédja életét. Félő azonban, hogy ezúttal többről van szó. A 112-es garzon lakója ugyanis eltűnt! Ám korántsem nyom nélkül: a Te dolgod, hogy a hátrahagyott jelek és kirakódarabkák segítségével megoldd a rejtélyt. A házmesternél van kulcs, be tudunk engedni. Hogy kifelé? Nem mondtuk volna? Jaj, milyen figyelmetlenek vagyunk. A 113-as garzonból még nem jutott ki senki.

Játék ára:
2 fő: 9.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 12.000,- Ft/csapat, 6 fő: 15.000,- Ft/csapat

5-ös számú kísérlet - Porszívó

Van, amikor nem a kutya veszik meg, hanem a gazdája… Egy őrült tudós rejtélyes kísérletekbe kezdett, de az események hamar kicsúsztak a kezei közül. Most arra van szükség, hogy az ember legyen a kutya leghűségesebb barátja, ne pedig fordítva. Te képes vagy erre? Ha igen, szimatolj ki minden nyomot és juss ki mielőbb a kutyaszorítóból!

Játék ára:
2 fő: 9.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 12.000,- Ft/csapat

Tetthely '95 - A helyszínelők

C.S.I. Szeged, 1995. A helyszínelők csak a fejüket vakarják. Vajon mi történhetett? A Vitéz utca 19. pincéjében egyszerre több bűntény nyomára bukkannak. Véletlen csupán, vagy az egyes helyszínek összefüggenek egymással? Minden olyan bizonytalan, csak a halál biztos. Sőt, itt még az sem… Milyen szörnyűség történt és ki a tettes? Minden nyom számít és mindenki gyanús. Neked például van alibid? Rossz tett helyében jót ne várj. (A szoba nehézsége miatt 2 fővel nem ajánljuk)

Játék ára:
3-5 fő: 12.000,- Ft/csapat, 6 fő: 15.000,- Ft/csapat

Megvalósult Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával

9-es átjáró - Poszter (AR)

ÚJRA NYITVA!

Hallottál már arról a balsikerű szeánszról, amelyben… Ja, persze: nem. Hogyan is hallhattál volna! Hiszen nem maradt kitől. Nos, nem sokat tudunk: úgy tűnik, néhány szerencsétlennek sikerült szellemidézés helyett megnyitnia a 9-es átjárót. Igen, épp azt: a holtak és az élők birodalma közötti átjárót.

Megtennéd, hogy alámerülsz, és újra lezárod az átjárót? És ha már lent vagy: keresd meg és hozd fel nekünk a Holtak könyvét is! A könyv ugyanis az átjáró nyitja. Illetve a zárja. Kösz előre is, fent várunk. De fogadni mernénk, hogy hiába…

(Kiterjesztett valósággal - Augmented Reality - fűszerezett szoba CSAK PROFIKNAK, akiknek a figyelmét már nem viszi el egy sarokban meglapuló porcica!)

Játék ára:
2-4 fő: 12.000,- Ft/csapat, 5 fő: 15.000,- Ft/csapat (6 fő a pálya mérete, és a játék jellege miatt nem megoldható)

Válassz időpontot
. hét
Szabad időpont
Foglalt időpont
Választott időpont
113-as garzon - Postaládák 5-ös számú kísérlet - Porszívó Tetthely '95 - A helyszínelők 9-es átjáró - Poszter (AR)
Foglalási lap
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.