Foglalás

Válassz pályát

113-as garzon - Postaládák - ÉLŐ
5-ös számú kísérlet (Porszívó) - ÉLŐ
113-as garzon - Postaládák - ÉLŐ

 ÉLŐ  játék! 

NYITVA vagyunk!

Szomszédok – egy kicsit másképp. A 113-as garzon lakóját még senki sem látta. Csak azt tudjuk róla, hogy létezik: esténként tévét néz, huzigálja a bútorait… és megkeseríti a szomszédja életét. Félő azonban, hogy ezúttal többről van szó. A 112-es garzon lakója ugyanis eltűnt! Ám korántsem nyom nélkül: a Te dolgod, hogy a hátrahagyott jelek és kirakódarabkák segítségével megoldd a rejtélyt. A házmesternél van kulcs, be tudunk engedni. Hogy kifelé? Nem mondtuk volna? Jaj, milyen figyelmetlenek vagyunk. A 113-as garzonból még nem jutott ki senki.

Játék ára:
2 fő: 6.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 9.000,- Ft/csapat, 6 fő: 11.000,- Ft/csapat

5-ös számú kísérlet (Porszívó) - ÉLŐ

 ÉLŐ  játék! 

NYITVA vagyunk!

Van, amikor nem a kutya veszik meg, hanem a gazdája… Egy őrült tudós rejtélyes kísérletekbe kezdett, de az események hamar kicsúsztak a kezei közül. Most arra van szükség, hogy az ember legyen a kutya leghűségesebb barátja, ne pedig fordítva. Te képes vagy erre? Ha igen, szimatolj ki minden nyomot és juss ki mielőbb a kutyaszorítóból!

Játék ára:
2 fő: 6.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 9.000,- Ft/csapat

Válassz időpontot
. hét
Szabad időpont
Foglalt időpont
Választott időpont
113-as garzon - Postaládák - ÉLŐ 5-ös számú kísérlet (Porszívó) - ÉLŐ
Foglalási lap
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.