Foglalás

Válassz pályát

113-as garzon - Postaládák
5-ös számú kísérlet - Porszívó
Tetthely '95 - A helyszínelők
113-as garzon - Postaládák

Szomszédok – egy kicsit másképp. A 113-as garzon lakóját még senki sem látta. Csak azt tudjuk róla, hogy létezik: esténként tévét néz, huzigálja a bútorait… és megkeseríti a szomszédja életét. Félő azonban, hogy ezúttal többről van szó. A 112-es garzon lakója ugyanis eltűnt! Ám korántsem nyom nélkül: a Te dolgod, hogy a hátrahagyott jelek és kirakódarabkák segítségével megoldd a rejtélyt. A házmesternél van kulcs, be tudunk engedni. Hogy kifelé? Nem mondtuk volna? Jaj, milyen figyelmetlenek vagyunk. A 113-as garzonból még nem jutott ki senki.

Játék ára:
2 fő: 8.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 11.000,- Ft/csapat, 6 fő: 14.000,- Ft/csapat

5-ös számú kísérlet - Porszívó

Van, amikor nem a kutya veszik meg, hanem a gazdája… Egy őrült tudós rejtélyes kísérletekbe kezdett, de az események hamar kicsúsztak a kezei közül. Most arra van szükség, hogy az ember legyen a kutya leghűségesebb barátja, ne pedig fordítva. Te képes vagy erre? Ha igen, szimatolj ki minden nyomot és juss ki mielőbb a kutyaszorítóból!

Játék ára:
2 fő: 8.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 11.000,- Ft/csapat

Tetthely '95 - A helyszínelők

C.S.I. Szeged, 1995. A helyszínelők csak a fejüket vakarják. Vajon mi történhetett? A Vitéz utca 19. pincéjében egyszerre több bűntény nyomára bukkannak. Véletlen csupán, vagy az egyes helyszínek összefüggenek egymással? Minden olyan bizonytalan, csak a halál biztos. Sőt, itt még az sem… Milyen szörnyűség történt és ki a tettes? Minden nyom számít és mindenki gyanús. Neked például van alibid? Rossz tett helyében jót ne várj.

Játék ára:
2 fő: 8.000,- Ft/csapat, 3-5 fő: 11.000,- Ft/csapat, 6 fő: 14.000,- Ft/csapat

Megvalósult Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával

Válassz időpontot
. hét
Szabad időpont
Foglalt időpont
Választott időpont
113-as garzon - Postaládák 5-ös számú kísérlet - Porszívó Tetthely '95 - A helyszínelők
Foglalási lap
Általános adatok
Számlázási adatok
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.