Kitelepülős játék

Ha a csapat nem megy a szabadulószobához, a szabadulószoba megy a csapathoz!

ParaPark OffSite, a szabadulójátékok új generációja – céges eseményekre!

A hordozható szabadulószoba a csapatépítő rendezvények és tréningek legújabb megoldása. A „dobozos” ParaPark jószerivel bármilyen offsite-on (kitelepülésen) felállítható, cégre szabható és az adott rendezvény dramaturgiájába illeszthető.

Milyen technikai feltételei vannak a ParaPark OffSite, alkalmazásának (irodai játéknak)?

Minimálisak. Csupán egy nagyobb fedett helyiségre (vagy két kisebb szobára), meg elektromos áramra van szükségünk – a többi technikát mi adjuk.

Hányan játszhatnak egyszerre?

A csapatok max. 20 fősek lehetnek, egy nap alatt azonban több, egymást követő játékra is van idő. A tapasztalataink szerint egy-egy kitelepülés alkalmával 80-120 fő játékba hozása is lehetséges, ezért a ParaPark OffSite-ot nemcsak a kis- és közepes méretű, hanem a nagyobb vállalkozásoknak is ajánljuk.

Kapcsolat

A ParaPark OffSite kiválóan beilleszthető egy csapatépítő vagy céges családi nap menetébe – mind dramaturgiai, mind arculati szempontból. Annak érdekében, hogy minél pontosabb „testre szabhassuk” ajánlatunk kreatív részét, kérjük, mielőbb jelentkezzen munkatársainknál az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

ParaPark Szeged
Mail: szeged@parapark.hu
Telefon: +36308284137
Köszönjük!

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.