113-as Garzon lepontozva

Hát ez is eljött. Ahogy mondani szokták: a legjobbakkal is előfordul. De, hogy pont a 113-as Garzonnal? Azzal a szobával, amiből a világ ÖSSZES szabadulószobája és ez az egész őrület indult? Aminek a 12 évvel ezelőtti szegedi indulása óta töretlen a népszerűsége, és olyan flow-ba kerülnek közben a játékosok, hogy azt se tudják hova tűnt el ilyen gyorsan az az egy óra az életükből?

Kedves Krisztina! Sajnáljuk, hogy ilyen élményekkel kellett távozni egy olyan szobából, amiből olyan csapatok is elégedetten csettintve, fülig érő mosollyal jönnek ki, akik korábban többszáz (nem csak kettő) szobában jártak már külföldön is.

A másik 3 szobánkban tudjuk, hogy van egy két olyan feladat, ami kissé komplikáltabb, gondolkodásra sarkallja a játékosokat, és nehezen jutnak ki a szobából, de hogy pont a 113-as Garzon legyen az, aminek azt a rideg véleményt kelljen olvasnia a az értékelések között, hogy "egyáltalán nem volt szórakoztató", meg hogy "logikátlanul van felépítve"? ????

Való igaz, hogy a ParaPark szobáknak nem az a célja, hogy az összes csapat 30 perc alatt kijusson, kifizesse a játék árát, és mivel még egy csomó idő maradt az erre szánt keretből, ezért kipróbáljon egy másik szobát is, amiből szintén könnyedén kijutnak 30 perc alatt. Nálunk valóban meg kell dolgoztatni az agytekervényeket azalatt a 60 perc alatt a szabadulásért, amitől még édesebb a siker íze.

Nem tudjuk mi állhatott VALÓJÁBAN ennek az értékelésnek a hátterében. Egy rosszul sikerült vasárnapi ebéd, egy családi vita a játék előtt, stb, de ilyenkor mindig kiderül, hogy valami más oka volt neki, és nem a szoba volt a "hibás". Mindenesetre tényleg sajnáljuk, és ilyenkor nem az értékelés fáj nekünk, hanem az, hogy egy vendég elégedetlenül távozott, miközben tudjuk, érezzük, hogy ennek nem így kellett volna történnie.

Bízunk benne, hogy egyszer még megtapasztaljátok milyen az IGAZI szabadulószobás élmény, milyen az, amikor libabőrösen meséltek az ismerősöknek róla még napokkal később is!

Addig pedig várjuk a többi csapatot szeretettel, és biztosítjuk őket afelől, hogy egyetlen lakatot sem rakunk arrébb, mert a 113-as Garzon úgy jó, ahogy van! ????

Persze lehet, hogy mi tévedünk, és az eddigi többezer csapat, aki ebben a szobában járt, mind csalódottan távozott. De ha így volt, akkor kérjük őket, hogy írják meg, hogy TÉNYLEG milyen érzésekkel hagyták maguk mögött a szobát!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.