Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire nem találod a választ keress minket bátran!

Hány fős csapattal lehet játszani?

Pályáinkon 2-6 fő közötti csapatokban tudtok játszani. A megadott létszám pályáink alapterületi mérete alapján lett meghatározva. Ennél több játékos esetén nem fértek be egy pályára, ezért csak több csapatban tudtok játszani. 

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail a szeged@parapark.hu címre, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Ezt a foglalás visszaigazolásáról szóló levélben a "Foglalásom törlése" gombra kattintva tudjátok megtenni. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Ha készpénzes fizetést választottatok a foglaláshoz, akkor mindenképpen kérjük, hogy töröljétek a foglalást, ne várjunk rátok fölöslegesen. Köszi! :)

Mennyibe kerül a játék?

A játék ára a létszám függvényében van meghatározva, az alábbiak szerint:

2 játékos: 9.000 Ft

3-5 játékos: 12.000 Ft

6 játékos: 15.000 Ft

Miért nem tudok helyszíni fizetést választani?

Köszönhetően azoknak a csapatoknak, akik a korábbi években kérték a helyszíni fizetést, és mindent megígértek, hogy jönnek, majd ezt követően se nem jöttek el, se nem jelezték, hogy nem jönnek, úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk ezt a lehetőséget. Jelenleg csak 1 napra előre lehetséges a helyszíni fizetést választani, de ilyenkor előfordulhat, hogy a népszerűbb időpontok már mind elkeltek. Ezért javasoljuk, hogy időben foglaljátok le, és fizessétek ki. Ha valamilyen oknál fogva (betegség, baleset, szakítás, stb), mégsem tudtok eljönni, van lehetőség másik időpontot kerresni, amennyiben időben jelzitek.

Milyen öltözékben célszerű jönni hozzánk?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

Szükséges magyar nyelvtudás a játékhoz?

Nem, a játék teljesen nyevfüggetlen. Bárki tudja játszani, amíg a csapatban van egy fő aki megérti az angol vagy magyar játékismertetést.

Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?

A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet a ParaPark, amennyiben a csapatban legalább annyi felnőtt szerepel, mint gyerek. Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk be, nekik alternatív szórakozásként a Nyugi Kertet ajánljuk.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.