ParaPark VS. Koronavírus

Kedves Parázó!

A koronavírussal szemben bevezetett kormányzati intézkedésekkel összhangban mi is lépéseket teszünk, melyeket az alábbiakban olvashattok.
Alapvetően a lényeg, hogy nem kiskapukat keresünk, és nem is pánikhangulatot akarunk kelteni, hanem felelősségteljesen igyekszünk kezelni a kialakult helyzetet, hogy nálunk ne a koronavírustól parázzatok :)

Amiket mi teszünk:

- nyitvatartási idő módosítása. Az eddig megszokottaktól eltérően átmenetileg a csapatok 2 óránként követhetik egymást. Nektek továbbra is 60 percetek van a szabadulásra, de nekünk több időnk van a játékok között
- két pályánkon a játékkezdések időpontjai között 30 perc eltérést alkalmazunk, így az idegen csapatok nem találkoznak egymással. Természetesen, ha egy társaság szeretne egy időben két csapattal jönni, ezt a különbséget nem kell kivárni, kezdhetnek együtt.
- játékok után - lehetőségeinkhez mérten - fertőtlenítjük azokat a tárgyakat, felületeket, (elsősorban kulcsok, lakatok, kilincsek, bútorfelületek stb.) melyekhez játékosaink hozzányúltak, továbbá fertőtlenítjük a textil felületeket is. Kiemelten odafigyelünk a walkie-talkie-k fertőtlenítésére, ill. alaposan szellőztetünk, a napok végén pedig ózonos fertőtlenítést végzünk. Mindezek miatt van szükség a 2 órára a játékok között.
- amennyire lehet csökkentjük a készpénzforgalmat. Legfeljebb csak 2 napra előre érkező foglalásoknál tudtok helyszíni fizetési módot választani, de lehetőség szerint kérjük, hogy ilyenkor is inkább bankkártyával fizessetek. Az utalás már 5 mp-en belül a számlánkra kerül, ill. a bankkártyás vagy PayPal fizetés is elérhető a weboldalon. Ezért külön köszönjük a megértést!
- a közeljövőben lejáró vócserek érvényességét kérésre meghosszabbítjuk. ezzel kapcsolatban e-mailben küldjétek el a vócser kódját, és reagálunk rá. 

 

Amikre Titeket kérünk:

- Kérjük, hogy munkatársainktól tartsatok 1 m távolságot. Nem veszik rossz néven, ha nem pacsiztok velük, ill. a szabadulás örömében nem ugratok a nyakukba :)
- Az előtérben az eligazítás idejére kérjük, hogy viseljetek maszkot, ahogy az operátoraink is teszik! A játéktéren már nem szükséges a maszk viselete.
- Játék előtt javasoljuk a kézfertőtlenítést, melyhez biztosítunk alkoholos fertőtlenítőt, amit persze szabadulás után is használhattok.
- A belépéshez NEM szükséges oltási/védettségi igazolvány, vagy egyéb negatív teszt

Köszönjük a megértést és az együttműködést!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.