ParaPark Karácsonyi Vócser 2023

Elérhetők ismét a karácsonyi vócsereink!

Idén minden Parácsonyi Vócser mellé két plusz ajándékot is adunk: az egyik egy 50%-os kedvezményre jogosító kupon a ParaPoly-ra, a város legrejtélyesebb társasjátékára! Még mindig nem hallottál a ParaPoly-ról? Semmi gond, ugorj át a ParaPoly Szeged honlapjára és tudj meg minden infót róla! Hogy végül elajándékozod ezt a kupont, vagy megtartod magadnak, Rád bízzuk!
A másik ajándék pedig egy menő ParaParkos kulcstartó (képet is tudunk hamarosan mutatni), hogy mindig ott legyünk Veletek, és hogy minden nap eszetekbe jussunk. ;)

Továbbra is fontos, hogy tülekedés nélkül, otthon, a fotelből meg tudd vásárolni az ajándékokat, ezért lehetőségetek van átutalással, bankkártyával vagy PayPal-lel fizetni, az utalványt pedig emailben küldjük ki. (Előzetes egyeztetés után személyesen is átvehetők a ParaParkban, ahol SZÉP kártyával is tudtok fizetni.)

A tavalyi évhez hasonlóan extra hosszú érvényességi idővel juthatsz hozzá utalványainkhoz, ugyanis valamennyi Parácsonyi Vócserünk 2024. október 31-ig beváltható!

Az ajándékot a karácsonyi Manók hozzák

avagy Karácsonyi Vócser - 2023

Ha igazán játékos ajándékkártyát szeretnél, akkor legnépszerűbb karácsonyi vócserünk a Neked való. Játékos grafikájával biztosan melegséget csal mindenki szívébe. Ha elegánsan akarod átadni, vegyél hozzá egy színes francia borítékot.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

 

Ha már mindenki járt mindegyik szobánkban

 

Az utóbbi években már mindenkinek ajándékoztál ParaPark Vócsert Karácsonyra?  Kívülről fújjátok a ParaPark pályákat? Akkor a ParaPoly vócser az amire igazán szükséged van. Ugorj át a ParaPoly honlapra és válaszd a karácsonyi utalványt (amihez 50%-os kedvezményre jogosító ParaPark utalvány jár ;) ). Ne aggódj, hogy éppen nem ideális az idő hogy megoldd városi játékunkat, a ParaPoly utalványok is 2024. október 31-ig használhatók fel.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.