ParaPark Karácsonyi Vócser 2022

Elérhetők ismét a karácsonyi vócsereink!

Idén minden Parácsonyi Vócser mellé plusz ajándékot adunk, mégpedig egy 50%-os kedvezményre jogosító kupont a ParaPoly-ra, a város legrejtélyesebb társasjátékára! Még mindig nem hallottál a ParaPoly-ról? Semmi gond, ugorj át a ParaPoly Szeged honlapjára és tudj meg minden infót róla! Hogy végül elajándékozod ezt a kupont, vagy megtartod magadnak, Rád bízzuk!

Továbbra is fontos, hogy tülekedés nélkül, otthon, a fotelből meg tudd vásárolni az ajándékokat, ezért lehetőségetek van átutalással, bankkártyával vagy PayPal-lel fizetni, az utalványt pedig emailben küldjük ki. (Előzetes egyeztetés után személyesen is átvehetők a ParaParkban, ahol SZÉP kártyával is tudtok fizetni.)

A tavalyi évhez hasonlóan extra hosszú érvényességi idővel juthatsz hozzá utalványainkhoz, ugyanis valamennyi Parácsonyi Vócserünk 2023. október 31-ig beváltható!

Az ajándékot a karácsonyi Manók hozzák

avagy Karácsonyi Vócser - 2022

Ha igazán játékos ajándékkártyát szeretnél, akkor legnépszerűbb karácsonyi vócserünk a Neked való. Játékos grafikájával biztosan melegséget csal mindenki szívébe. Ha elegánsan akarod átadni, vegyél hozzá egy színes francia borítékot.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

Az igazán egyedi

avagy Karácsonyi Vócser - Noir

Habár noir stílusú vócserünk kicsit rendhagyó karácsonyi hangulatot áraszt, előző években nagy népszerűségnek örvendett. Az A4-es ajándékkártya három részre hajtva pont belefér egy franciaborítékba, amiből sárgát vagy arany színűt javaslunk. 

Ha már mindenki járt mindegyik szobánkban

Az utóbbi években már mindenkinek ajándékoztál ParaPark Vócsert Karácsonyra?  Kívülről fújjátok a ParaPark pályákat? Akkor a ParaPoly vócser az amire igazán szükséged van. Ugorj át a ParaPoly honlapra és válaszd a karácsonyi utalványt (amihez 50%-os kedvezményre jogosító ParaPark utalvány jár ;) ). Ne aggódj, hogy éppen nem ideális az idő hogy megoldd városi játékunkat, a ParaPoly utalványok is 2023. október 31-ig használhatók fel.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.