ParaPark Karácsonyi Vócser

2018. 11. 25.

ParaPark Karácsonyi Vócser

A szívedbe zártad? Zárd be egy szobába is!

Erre az ajándékra egész életében emlékezni fog!

Adj élményt ajándékba! Ajándékozd meg barátaidat egy valóban rabul ejtő ajándékkal. 

Válaszd ki az ajándékozni kívánt vócsert, add meg adataidat és kattints a "Megveszem" gombra. A további tudnivalókat e-mailben küldjük. Amint a játék díja megérkezik a számlánkra, küldjük az ajándék belépőt. Ha a helyszínen veszitek meg, akkor SZÉP kártyával is fizethettek!
A ParaPark vócserrel egy egész csapat (max. 5 fő) tud játszani, az érvényességi időn belül (általában 6 hónap) bármelyik szegedi  pályánkon. 

Zárd be: kizárt, hogy ne jöjjön be neki. Feltéve, ha kijön...


Elkészültek az idei karácsonyi vócsereink!

Ráadásul évről évre nagyobb választékot biztosítunk. Nézd meg, hogy melyik áll közelebb a stílusodhoz!

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is extra hosszú érvényességi idővel juthatsz hozzá. Valamennyi Karácsonyi Vócserünk 2019. augusztus 31-ig beváltható!

- Az ajándékot a karácsonyi Manók hozzák (hamarosan rendelhető)

avagy Karácsonyi Vócser - 2018


Ha igazán játékos ajándékkártyát szeretnél, akkor legújabb vócserünk a Neked való. Játékos grafikájával biztosan melegséget csal mindenki szívébe. Ha elegánsan akarod átadni, vegyél hozzá egy színes francia borítékot.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

- A tavalyról már ismert 

avagy Karácsonyi Vócser - Noir

Habár noir stílusú vócserünk kicsit rendhagyó karácsonyi hangulatot áraszt, tavaly nagy népszerűségnek örvendett. Az A4-es ajándékkártya három részre hajtva pont belefér egy franciaborítékba, amiből sárgát vagy arany színűt javaslunk. 

- Borítékká hajtogatható vócserünk, hogy már az ajándék átadása is játékos legyen

avagy Karácsonyi Vócser - Classic

Klasszikus karácsonyi vócserünk idén is elérhető. Elegáns megjelenését játékos formával ötvöztük. A kinyomtatott vócserből könnyen borítékot hajtogathatsz. Na jó, lehet hogy nem olyan könnyen, de igyekszünk mindenben segíteni ;-) Ha nem egészen érthetőek a hajtogatási lépések, akkor kattints ide, és nézd meg mi hogyan csináljuk.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!